Mijn naam is Dafna Levy. Ik ben een onafhankelijke Apple Mac computer-technicus gevestigd in Amsterdam, Nederland. Ik kom uit de Pop Art richting , ik doe VJ werk en Electronica music, websites en motion beeld.

voor spoed geval contact ons via dit pagina
Diensten uit de creatieve cirkel
c me in IMDB
Samen met Peter Fleur  

Zijn wij The-laboratory en Losd

Mijn eerste ervaring met een Mac was toen mijn moeder een Apple Lc thuis bracht in 1984. Ik ben sindsdien ‘verslaafd’.In twaalf jaar tijd heb ik als nieuwe mediakunstenaar een grote vertrouwdheid verworven met de Mac zijn verschillende systemen. Gedurende die tijd raakte ik steeds meer gefascineerd door hoe de Mac werkt. Sterker nog, ik besloot dat werken met de Mac was wat ik werkelijk wilde doen. Om mijn vaardigheden te verbeteren, begon ik iPods, OS 8, 9, Macintosh LC enz te repareren.
Terwijl mijn vaardigheden zich  ontwikkelden, begon ik te werken bij de Apple Mac winkel als een technisch reparateur, waar ik meer toegepaste ervaring opdeed. Ik besloot dat ik het fijner vond om als zelfstandige te werken, omdat dat mij de mogelijkheid gaf om de hoogst mogelijke kwaliteit diensten voor lagere kosten dan de concurrentie te leveren. Tegelijkertijd kan ik mijn liefde voor de Mac overdragen aan anderen.  Als u denkt dat mijn vaardigheden nuttig zouden kunnen zijn voor uw bedrijf, bel me dan maar of stuur me een email en ik zal u laten zien Hoe ik macITwork.