Skip to main content

Losd

Mijn eerste ervaring met een Mac was toen mijn moeder een Apple Lc thuis bracht in 1984. Ik ben sindsdien ‘verslaafd’.In twaalf jaar tijd heb ik als nieuwe mediakunstenaar een grote vertrouwdheid verworven met de Mac zijn verschillende systemen. Gedurende die tijd raakte ik steeds meer gefascineerd door hoe de Mac werkt. Sterker nog, ik besloot dat werken met de Mac was wat ik werkelijk wilde doen. Om mijn vaardigheden te verbeteren, begon ik iPods, OS 8, 9, Macintosh LC enz te repareren.

Terwijl mijn vaardigheden zich  ontwikkelden, begon ik te werken bij de Apple Mac winkel als een technisch reparateur, waar ik meer toegepaste ervaring opdeed. Ik besloot dat ik het fijner vond om als zelfstandige te werken, omdat dat mij de mogelijkheid gaf om de hoogst mogelijke kwaliteit diensten voor lagere kosten dan de concurrentie te leveren. Tegelijkertijd kan ik mijn liefde voor de Mac overdragen aan anderen.  Als u denkt dat mijn vaardigheden nuttig zouden kunnen zijn voor uw bedrijf, bel me dan maar of stuur me een email en ik zal u laten zien Hoe ik macITwork.

voor spoed geval contact ons via dit pagina
[Nettime-nl] Re: Wo 5 juni 2002: 20:30, Melkweg: DOWNLOAD CINEMA # 5
Date: Tue, 4 Jun 2002 13:39:52 +0200
Cc: nettime-nl {AT} nettime.org

{AT} {AT} {AT} Sleep all day download all night {AT}

a       a       n       k       o       n       d       i       g       i       n       g
[english below]Download Cinema # 5, Melkweg, woensdag 5 juni, 20:30De laatste Download Cinema van het seizoen in Melkweg:
De nieuwste productie van de jonge Kazachstaanse regisseur Gtron
Sistem, die 2 jaar geleden opzien baarde met zijn film ‘dvac/particles.999’
over biologische oorlogvoering. Zie:
www.message.sk/particles
www.webactive.com/events/particles.html
www.wired.com/wired/archive/8.08/streetcred.html?pg=14
De maker was deze week kort in Nederland en gaf een interview.
Daarna vertonen we meer zeldzame internetfilms over oorlog en
samenzweringen, om wat lichter af te sluiten met mooie en bizarre tips van
Alex Cox en een paar Spaanse poëtische juweeltjes.

Download Cinema gepresenteerd door Dafna Levy-langeveld
(the url is under constructions
please see http://ds024.xs4all.nl/dc/dlC/cinema/)
We will show the newest production of the young Kazach director and

Gtron Sistem, who two years ago was noticed with his film
‘dvac/particles.999’ about biological warfare. See:
http://www.message.sk/particles
http://www.webactive.com/events/particles.html
http://www.wired.com/wired/archive/8.08/streetcred.html?pg=14
The maker visited Amsterdam this week and agreed to be interviewed.
Further Download Cinema will contain more rare productions on war and
conspiracy. The second part will have lighter content: Beautiful and bizarre
tips by Alex Cox and some Spanish poetry.

spacial guests Vj’s composer Karlos chose moon and Pablo
will take as to an Audio visual Jerny Throug Tailand and imaginary Lands
Download Cinema is presented

Uncensuredly

by Dafna Levy-langeveld

Melkweg Cinema 2002

Lijnbaansgracht 234

A1017 PH Amsterdam

020 5318181 reserveringen

/ reservations / infowww.melkweg.nlmelkweg {AT} melkweg.nl Toegang / Entrance: 4,50 / 3.50 Openingstijden kassa / box office hrs:Ma t/m Vr 13:00 – 17:00 Mon to FriZa & Zo 16:00 – 18:00 Sat & SunWo t/m Zo 19:30 > Wed to SunPrev by Date: [Nettime-nl] Vandaag rechtzaak Indymedia versus Deutsche BahnNext by Date:

[Nettime-nl] FW: rotkoPrevious by thread: [Nettime-nl] Vandaag rechtzaak Indymedia versus Deutsche

Sleep all day download all night Because we love you : Downloaders uploaders Hotliners,Carracho, Client Hackers, Spoofers, Mac fanatic...PC/ TV lovers, Arti Fartis ,mothers, vj's, X'djs, streamers, digidogs.