https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

WordPress support

Naast het bouwen en hosten van WordPress websites, kunt u bij finalwebsites ook terecht voor WordPress support. Onze ervaring met WordPress gaat terug naar WordPress versie 1.5 (release in 2005) en inmiddels bouwen wij bijna alle websites of webshops voor onze klanten met WordPress. Raadpleeg onze WordPress support afdeling en bereik zo sneller uw doel(en).

Vraag het de WordPress expert…

Misschien werkt u al een geruime tijd met WordPress en heeft u de meeste functies intussen ontdekt. Maar dat betekent niet dat het nooit tegen kan zitten. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een bepaalde functie niet werkt, zoals u had verwacht. In dit geval kunt u uren besteden aan het oplossen van het probleem u kunt een WordPress expert inschakelen. Is een WordPress expert dan op de hoogte van alle functies, thema’s en plugins? Nee, zeker niet! Maar een WordPress expert kan een probleem veel sneller onderzoeken en zo alsnog met de juiste oplossing komen.

Wat is WordPress support?

In het kort is WordPress support elke soort van ondersteuning bij het gebruik van WordPress. Bijvoorbeeld: het selecteren van WordPress plugins voor een bepaalde functie advies bij de keuze van een nieuw WordPress thema het vinden van betere oplossingen voor (technische) functies in WordPress

Voor wie is ons WordPress helpdesk bedoeld?

Onze WordPress helpdesk bestaat uit ervaren WordPress experts die alle vragen over WordPress kunnen beantwoorden. De meeste gebruikers van onze helpdesk zijn al klant bij finalwebsites, maar u bent ook welkom wanneer uw WordPress website elders is gehost.

Onze WordPress helpdesk is geschikt voor:

  • Freelancers en bloggers die de self hosted versie van WordPress gebruiken
  • Bedrijven die zelf hun website met WordPress beheren
  • Online bureaus die niet zelf over een WordPress expert beschikken

WordPress support pakketten

Maak een keuze uit een van onze pakketten:

Standaard

€100,00

  • 5 support credits
  • 3 maanden geldig

Extra lang

€240,00

  • 12 support credits
  • 1 jaar geldig

Extra veel

€480,00

  • 25 support credits
  • 1 jaar geldig

WordPress hulp bij plugins en thema’s

Heeft u WordPress hulp nodig voor een specifieke plugin of thema? Raadpleeg dan eerst de documentatie of het support forumvan de desbetreffende plugin of thema. Vooral de premium plugins en thema’s bieden vaak uitgebreide handleidingen.

Heeft u recht op support bij de verkoper van de plugin of thema? Maak hier dan vooral gebruik van! Zij kennen de plugin of thema vaak veel beter dan wij. Vind u het lastig om uw vraag in het Engels te formuleren? In dar geval kunnen wij ook hulp bieden als tussenpersoon voor uw support vragen.

Kunnen jullie mijn website ook aanpassen?

Als website bouwer kunnen wij natuurlijk ook bestaande websites aanpassen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van uw wensen, de geïnstalleerde plugins en natuurlijk het gekozen WordPress thema. Wenst u specifieke aanpassingen aan uw WordPress website? Neem dan gelijk contact met ons op.

Helpen jullie ook bij de beveiliging van een WordPress website?

Wij vinden het uitermate belangrijk dat elke website die wij hosten ook veilig is. Naast de installatie van de nodige tools en patches, monitoren wij de website (en servers) proactief op ongebruikelijke activiteiten. Daarnaast monitoren wij voor alle websites of er veiligheidsupdates beschikbaar zijn.

De basis van een veilige WordPress website is veilige webhosting. Wij beheren onze servers zelf en zijn daardoor in staat veilig én snel WordPress hosting te leveren.

Verrichten jullie ook WordPress onderhoud?

Ja, wij verzorgen voor de websites die wij hosten ook het WordPress onderhoud (plugin en thema updates). Op het moment dat er onderhoud nodig is, overleggen wij met de klant welke updates nodig zijn en ook de (verwachte) kosten. Met name thema-updates en updates voor webshops kunnen ongewenste aanpassingen aan de website tot gevolg hebben.

Lopen wij tijdens de update tegen probleem aan, dan kunnen wij met behulp van de restore functie, een eerdere versie van uw website terugzetten. Voor grotere websites of websites met veel traffic verrichten wij het onderhoud altijd eerst op een testlocatie.

Voor WordPress websites die elders zijn gehost kunnen wij door een voor ons onbekende technische situatie (serverconfiguratie, backup mogelijkheden, etc.) helaas geen onderhoud uitvoeren.

Learn MoreTerug naar macITwork