Skip to main content

one more useful tool to install on your chrome navigator is

https://dataselfie.it/#/


Introductie van DATA selfie – een nieuwe plugin die het mogelijk maakt u een kijkje te nemen in de ‘backstage‘ van Facebook-activiteit, en presenteren aan u, nummers en kleuren, alle informatie die u tijdens het uitvoeren van analyses van uw accountontvangt en verzamelt social network

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe Facebook verzamelt de informatie die u nodig hebt? Facebook is niet alleen het uitvoeren van een spionage activiteit die u uitvoert en weet waar je bent, wie je bent in, wat zijn uw voorkeuren met betrekking tot eten, winkelen, het kiezen van een partner en politieke standpunten. Met behulp van deze informatie kan de informatie die naar je toe komt, de commercials zij kiest en wat het werkelijk betekent heel veel alle informatie die je verbruikt direct.

Lees meer Globes ”

Waar zijn ze bang voor? Kritische hypotheek data banken verbergen van het publiek
Bnei Brak: New Horizon meest dichtbevolkte stad in Israël
De hoop en vrees van de werklozen appartement, aannemers en minister van Financiën Kahlon
Let op: Hoe sluit ik de Arava bij de nationale water?

Is ze ervoor kiest om de informatie op uw wereld dingen die je echt in contact met hen te verrijken leiden, of dat het gebruik van die informatie te planten hoe het is om in je geest. Dit is een kwestie op zich geweest.

Hoe dan ook, als spionnen achter je dus – dacht die achter DATA selfie app – zeer de moeite waard om naar de vijand te leren kennen. Gegevens Salafi additief gratis, open-source Chrome-browser die de gebruiker om uit te vinden hoe je kunstmatige intelligentie algoritmes en processors hebben van Facebook de activiteiten van de gebruiker en ontlenen informatie over de persoonlijkheid en gewoonten helpt.

De app analyseert en decodeert de gegevens met behulp van algoritmes op basis van kunstmatige intelligentie en toont alle verzamelde informatie in toegankelijke en intuïtief, zodat u precies weet wat er gebeurt en wat er achter u uw activiteit bijhouden gegenereerde informatie-netwerk.

Nu dat je weet wat je weet – je kunt ook bepalen hoeveel u wordt blootgesteld aan, wat je onthullen en aan wie.