Skip to main content
Learn More

64GB v.a €200  In De Bijlmer, Heel Goed Conditie

Ben je op zoek naar een (andere) iPhone maar hoef je niet per se het nieuwste model? Wees verstandig en kies voor een betrouwbare tweedehands iPhone van macITwork!

Vrijwel iedere leverancier van tweedehands iPhones biedt standaard een garantie periode aan van minimaal één jaar. Apple zelf biedt ook standaard één jaar garantie op haar producten. Omdat we ontzettend zeker zijn van de kwaliteit van dit producten en dit graag aan je bewijzen, ontvang je bij ons standaard twee jaar garantie bij aankoop

64GB v.a €2oo

iPhone 6s

Introductiejaar: 2015
Capaciteit:  64,  GB
Kleuren: spacegrijs,
Modelnummer op achterbehuizing:  A1688,

Details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De glazen voorzijde is plat met afgeronde randen. De achterzijde is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een met een laser aangebrachte ‘S’. De sluimerknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop heeft Touch ID. Aan de achterzijde bevindt zich een True Tone ledflitser. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een ‘4FF’ (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

Raadpleeg de technische specificaties voor iPhone 6s.