Skip to main content
Mijn naam is Dafna Levy

Mijn naam is Dafna Levy

. Ik ben een onafhankelijke Macintosh computer-technicus gevestigd in Amsterdam, Nederland.

Mijn eerste ervaring met een Mac was toen mijn moeder een Apple Lc had gekocht. Ik ben sindsdien ‘verslaafd’.

In twaalf jaar tijd heb ik als nieuwe mediakunstenaar een grote vertrouwdheid verworven met de Mac en  zijn verschillende systemen. Gedurende die tijd raakte ik steeds meer gefascineerd door hoe de Mac werkt. Sterker nog, ik besloot dat werken met de Mac was wat ik werkelijk wilde doen. Om mijn vaardigheden te verbeteren, begon ik mac laptops imacs en servers, OS 8, 9, Macintosh LC  te repareren, in de rietveld waar had ik gestudeerd was ik ook aan de slag met de Mac.

Terwijl mijn vaardigheden zich  ontwikkelden, begon ik te werken bij een van de Apple Mac winkels als een technisch reparateur, waar ik meer toegepaste ervaring heb opgedaan. Ik besloot dat ik het fijner vond om als zelfstandige te werken. Dit gaf mij de mogelijkheid om de hoogst mogelijke kwaliteit diensten voor lagere kosten dan de concurrentie te leveren. Tegelijkertijd kan ik mijn liefde voor de Mac overdragen aan anderen.  Als u denkt dat mijn vaardigheden nuttig zouden kunnen zijn voor uw bedrijf, bel me dan maar of stuur me een email …

And then I’ll macITwork!